Centuri siguranta colorate

Centuri de siguranta colorate

Centura de siguranta este un accesoriu foarte important al autoturismului dumneavoastra. Aceasta poate schimba aspectul interiorului si totodata va poate oferi un confort psihic deosebit.

Este foarte important sa purtati centura de siguranta, culoarea acesteia schimba aspectul interior al masinii dumneavoastra.

Material centura siguranta

Acum ve oferim o gama larga de centuri de siguranta colorate pentru a putea customiza interiorul dumneavoastra in functie de dorintele dumneavoastra.

Centurile colorate sunt de cea mai buna calitate, sunt speciale pentru autoturisme si respecta toate standardele de calitate si siguranta.

Centuri siguranta deteriorate

De foarte multe ori poate ca ati vazut autoturisme cu centurile de siguranta deteriorate. Acum noi va punem la dispozitie material pentru centura de siguranta pentru a il inlocui.

Centuri siguranta pe gustul tau

Materialul colorat petru centurile de siguranta este acum disponibil. Fie ca aveti o masina de zi cu zi, fie ca aveti o masina folosita la drift, raly sau orice alt sport pe 4 roti, acum puteti sa aveti centuri de siguranta pe gustul dumneavoastra. Centura de siguranta colorata pote fi montata acum pe masina dumneavoastra pentru a fi multumit de interiorul autoturismului dumneavoastra.

Material centura siguranta
Centuri de siguranta colorate
Centura siguranta colorata
Material colorat pentru centuri siguranta

Daca doriti sa va schimbati culoarea centurilor de siguranta noi va putem oferi o gama larga de culori.

Materialele pentru centuri siguranta colorata creaza un efect special in interiorul masinii dumneavoastra dand o pata de culoare.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la numarul : 0799.58.22.59